Originele kerst relatiegeschenken voor bedrijven en personeel

Als je zakelijk originele kerst relatiegeschenken zoekt ben je bij Kerstboombox.nl aan het juiste adres. We hebben een ruim assortiment aan kerst relatiegeschenken die uniek zijn én betaalbaar. Voor elk budget bieden we namelijk het ultieme kerstcadeau voor zowel relaties als medewerkers. Zo kun je bijvoorbeeld een mini kerstboom laten bezorgen met de lichtjes aan. Maar daar blijft het niet bij. Ook voor droogboeketjes in kerstlook kun je bij ons te kust en te keur. Bovendien kun je je keuze bij ons geheel personaliseren. We horen graag waarmee we jou van dienst mogen zijn.

Alle producten

Uw originele kerst relatiegeschenken door de brievenbus

Een kerstboom door de brievenbus laten bezorgen? Bij Kerstboombox.nl behoort het tot de mogelijkheden. Iedere ontvanger zal bijzonder aangenaam verrast zijn als je hem of haar dit kerst relatiegeschenk door de brievenbus stuurt. Vooral als je het voorziet van een personal touch. Denk dan aan een kerstgeschenk met logo bijvoorbeeld. Daarnaast kun je bij ons kiezen uit verschillende thema’s waarin je je geschenken voor kerst kunt laten bezorgen:

Kerstboompjes voor door de brievenbus

Behalve je bedrijfslogo en een thema dat past bij de ontvanger kun je ook een bijpassende pot uitkiezen. Datzelfde geldt voor het toevoegen van een persoonlijk kaartje. Ook hierin bieden we je volop keuze zodat je gegarandeerd een geschikt exemplaar zult vinden.

Gepersonaliseerde droogboeketjes

Net zoals bij onze brievenbusboompjes het geval is, kun je ook de droogboeketjes uit ons assortiment personaliseren. Ook dit relatiegeschenk voor de kerst kun je door de brievenbus laten bezorgen. Daarbij bieden we je de keuze uit verschillende thema’s. Voorbeelden hiervan zijn de volgende:

Op deze manier kies je bij Kerstboombox.nl altijd voor een wow-reactie bij de ontvanger.

2 versierde kerstboompjes met oliebollen

Aantrekkelijke volumekorting snelle levering

Wil je ook online originele kerst relatiegeschenken laten bezorgen bij een bedrijf of je personeel? Op de site van Kerstboombox.nl vind je gegarandeerd geschenken voor de kerst die uniek zijn. Daarbij bieden we je een aantrekkelijke volumekorting bij grotere bestellingen. We staan verder bekend om een supersnelle levering. Kleine aantallen die op een doordeweekse dag besteld worden versturen we binnen 24 uur. En om onze verzendkosten hoef je het zeker niet te laten. Bij grotere aantallen en/of een enkel verzendadres vragen we je contact met ons op te nemen. Stuur ons dan een mail: info@kerstboombox.nl of bel met: 085-0606083. Graag tot ziens bij Kerstboombox.nl, we staan al voor je klaar.


Laat je e-mail achter en we mailen je volgend jaar zodra we weer live zijn met de nieuwe collectie!