Kleine versierde kerstboom kopen voor medewerkers of relaties

Door een kleine versierde kerstboom te kopen voeg je instant sfeer toe aan je huis of werkplek. Daarom kun je hiervoor bij Kerstboombox.nl uitstekend terecht. We bieden een ruim assortiment aan boompjes in verschillende formaten en voor elk budget. Want je kunt bij ons ook een mini kerstboom kopen die door de brievenbus past. Al onze kant en klare mini kerstboompjes worden verlicht verzonden, dat wil zeggen met de lichtjes aan. Bovendien kun je ze stuk voor stuk personaliseren. Kortom, een uniek relatiegeschenk voor kerst waarmee je de ontvanger zeker zult verrassen.

Versierde kerstboompjesAlle producten

Online een kleine versierde kerstboom kopen met personal touch

Kleine versierde kerstboom op kantoor

De ontvanger zal gegarandeerd blij verrast zijn als je deze kant en klare versierde mini kerstboom naar hem of haar verstuurt. Vooral doordat je deze kunt personaliseren. Is de ontvanger een echte foodie? Dan kun je bij ons bijvoorbeeld een kleine kerstboom bestellen in ‘Food Fanatics’ stijl. Je hebt bij ons de keuze uit de volgende looks:

Naast de verschillende looks kun je je keuze nog verder personaliseren. Zo kun je er een leuke pot bij kiezen en deze optioneel van je eigen logo laten voorzien. Datzelfde geldt voor het toevoegen van een leuke bijpassende kaart.

Brievenbusboompjes en droogboeketjes

Wil je een mini kerstboom kopen maar is je budget niet zo groot? Geen probleem. Speciaal voor de kleinere budgetten hebben we brievenbusboompjes aan ons assortiment toegevoegd. Daarnaast hebben we ook droogboeketjes in huis die door de brievenbus passen. Beide zijn ook ideaal als je alleen een subtiel kerstgebaar wilt maken. Onze brievenbusboompjes en droogboeketjes bieden je dan een zeer sfeervolle oplossing. Ook deze kun je bestellen in verschillende looks. Denk dan onder andere aan het brievenbusboompje ‘Mini Gold’ of ‘Mini Silver’. De droogboeketjes zijn verkrijgbaar in ‘Naturel No.2’, ‘Pink’ en ‘Gold’.

2 versierde kerstboompjes met oliebollen

Briljant cadeau met snelle levering en volumekorting

Wil je ook online een kleine versierde kerstboom kopen voor je medewerkers of relaties? Neem snel een kijkje op de site van Kerstboombox.nl en kies het briljante cadeau met personal touch waarmee je de ontvanger zeker verrast. We bieden je een snelle levering en bij grote bestellingen een aantrekkelijke volumekorting. Onze voordelen op een rij:

  • Unieke kerstattentie
  • Voor elk budget
  • Keuze uit verschillende looks
  • ‘Dress us up’ met een leuke pot
  • Eigen logo op pot mogelijk
  • Snelle levering
  • Volumekorting

Wil je meer weten of een offerte op maat? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen. We zitten al voor je klaar.

Versierd kerstboompje Icy Icy Baby


Laat je e-mail achter en we mailen je volgend jaar zodra we weer live zijn met de nieuwe collectie!