Met een kerstboom door de brievenbus verras je iedereen

Een kant en klare kerstboom die door de brievenbus past, kan dat? Nou en of. Bij Kerstboombox.nl hebben we ons namelijk toegelegd op unieke mini kerstboompjes. Zo kun je al voor het kleinste budget een brievenbusboompje bij ons kopen. Datzelfde geldt voor een droogboeketje als brievenbus kerstcadeau tegen een scherpe prijs. Omdat we als geen ander weten hoezeer smaken kunnen verschillen, kun je het brievenbusgeschenk voor kerst op maat bestellen. Dit betekent dat je ze stuk voor stuk van een personal touch kunt voorzien. Fantastisch toch? Dat vinden wij nu ook.

Brievenbus kerstbomenAlle producten

Kant en klare kerstboom door de brievenbus bestellen

Kerstboompjes voor door de brievenbus

Als je op zoek bent naar een uniek brievenbus kerstgeschenk voor een zeer betaalbare prijs slaag je gegarandeerd bij Kerstboombox.nl. Bovendien kun je aan ons complete assortiment een personal touch toevoegen. Allereerst heb je qua brievenbusboompjes de keuze uit:

Vervolgens kun je deze verrassing met kerst door de brievenbus nog verder personaliseren door een kaartje toe te voegen. Je hebt bij ons de keuze uit 6 verschillende exemplaren dus er zit ongetwijfeld een passend kaartje tussen.

Droogboeketje in verschillende uitvoeringen

Ook met de droogboeketjes van Kerstboombox.nl kun je voor een scherpe prijs kerst door de brievenbus versturen. Net als bij de brievenbusboompjes het geval is, heb je hierin de keuze uit verschillende uitvoeringen:

En ook net als bij het brievenbus kerstboompje dat je kunt kopen, kun je deze droogboeketjes een extra personal touch meegeven. Voor slechts € 1,95 namelijk, kun je een kaartje bijvoegen. Deze wordt dan door ons voorzien van jouw persoonlijke boodschap. Dit doen we door je boodschap met de hand te schrijven of door deze te printen. Aan jou de keus.

Kerstboompje voor door de brievenbus

Snelle levering van jouw briljante cadeau

Ben je enthousiast geraakt en wil je ook een kerstboom door de brievenbus bestellen bij Kerstboombox.nl? Neem op je gemak een kijkje op onze site en kies de unieke kerstverrassing voor je medewerkers of relaties. Ook als je een subtiel kerstgebaar wilt maken zijn deze brievenbusboompjes zeer geschikt. Datzelfde geldt uiteraard voor onze droogboeketjes door de brievenbus. De verzendkosten van onze brievenbusattenties zijn € 4,95. Bestel je een klein aantal op een doordeweekse dag? Dan zorgen wij ervoor dat ze binnen 24 uur op de post gaan. Bij grotere aantallen en/of een enkel verzendadres vragen we je contact met ons op te nemen. Dit kan door te mailen naar info@kerstboombox.nl of door te bellen met: 085-0606083.


Laat je e-mail achter en we mailen je volgend jaar zodra we weer live zijn met de nieuwe collectie!